Galerij

3×50 | week 3 |Pech of geluk? 

Donderdag lees ik op weeronline een artikel over parelmoerwolken die mogelijk donderdagavond ontstaan. Dit zou een uur na zonsondergang te zien kunnen zijn. Ik ben altijd wel in voor een natuurverschijnsel, de bloedmaan heeft me ’s nachts ook een paar uur uit mijn bed gelokt, dus ook nu ga ik een poging wagen.

In het Zeeuwse is de kans natuurlijk een stuk kleiner dat zoiets zichtbaar wordt, daarvoor moet je toch vaak wat noordelijker zijn. Helaas is er ook niets te zien.

Ik besluit naar het viaduct op het Martinweegje te gaan, buiten Heinkenszand, vlakbij het Poelbos. Van daaruit heb je richting Heinkenszand mooi de roodgekleurde wolken van de ondergaande zon in beeld, en de snelweg met de nieuwe op- en afritten. Langs de kant van de A58 staan twee bergingsauto’s met de knipperlichten aan. De één zijn pech is dan ander z’n geluk, zie ik als ik de foto genomen heb…

2 gedachten over “3×50 | week 3 |Pech of geluk? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s