Nisse in de winter

Een misschien wel laatste mooie winterdag met sneeuw en ijs, daar wil ik graag nog een keer van genieten!

Je weet maar nooit hoe lang het weer duurt voordat we dit weer meemaken, het kunnen een paar weken, maar ook jaren zijn!

Een andere route dan de vorige keer, met weer mooie weggetjes, zoals de Akerweg en de Paardenkerkhofwegeling. En een stukje langs de zwarte bessenstruiken over het land langs de sloot. De bessen staan alweer in knop. Is dit wat vroeg, of is de lente in aantocht? Wat mij betreft mag de lente snel komen, het was prachtig deze week, ik heb genoten, maar mijn hoofd en lijf zijn wel toe aan wat warmere temperaturen en meer licht!

6 gedachten over “Nisse in de winter

 1. Oh wat een overbekende plekjes…..herinneringen, met de honden door de sneeuw
  ..drab als het ging dooien, dollen, en wat was het wit van de Stabij goor in de sneeuw. Mooi winterse kleuren, ik hou ervan.

  Like

  1. Ja als ik daar loop heb ik ook zoveel herinneringen, aan pa en jou aan de honden die we hadden! Aan de kinderen in de sneeuw, op langlaufskies, op de slee!

   Like

 2. Weer een prachtige serie zus. Mooi, al die bekende plekjes en het schitterende Zeeuwse landschap. Wat zou het fijn zijn om dit elke winter te hebben 🙂 Het is echt genieten, dat knisperende geluid van de sneeuw onder je voeten. De frisse heldere lucht, een zonnetje erbij. Kaiser Wetter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s