A walk in the park

Ik hou van wandelen, elke dag probeer ik er wel even op uit te gaan, in de lunchpauze, of voor mijn werk zelfs rond 8.00 uur.

Niet ver van ons huis loop je zo een park in, aan de rand van Goes Noord loopt de Oude Zeedijk. Je kunt er een fijne wandeling maken door het park en terug over de Oude Zeedijk.
Deze week liep ik er met mijn moeder, en we zagen al wat bloeiend spul verschijnen!
Er hingen mooie wolkjes in de lucht, het was stralend weer, en dat in goed gezelschap met onderweg samen genieten en af en toe een goed gesprek, dat is altijd fijn.

Laat maar komen die lente, we zijn er hard aan toe!

7 gedachten over “A walk in the park

  1. Oh wat heerlijk, die eerste verschijnselen van de lente… Fijn om zo even met jou mee te kunnen kijken! Prachtige foto’s… Ik zie het hier ook, kleine paarse bloemetjes in het gras, knoppen die elke dag iets groter worden, de katjes groeien aan de wilgentakken. Onze huwelijksboom staat volop in de knop dus die heeft de verhuizing gelukkig overleefd. Binnenkort weer een rose bloemenpracht!

    Like

  2. Hoi Margriet, leuk weer iets van je gezien en te lezen. Heb toevallig ook al fietsend door de zak mooi foto,s gemaakt. De wilgenkatjes staan er geweldig op. Wat is het toch mooi als je het wil zien. Groetjes Marion.

    Like

  3. Wat leuk die serie, Margriet. Het kijken ernaar en je tekst erbij doet bij mij niet alleen de voorjaarsgeur opleven, maar ook een hevig verlangen naar de fijnste tijd van het jaar…als alles weer tot bloei komt en de zomer nog niet toeslaat…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s