3×50 | 2014 | mijn jaar

In 2014 heb ik meegedaan aan het project 3×50 van Mischa de Muynck.

50 weken lang 1 foto maken met de
50 mm lens, (1.8 Canon) met in totaal:
50 fotografen

Dit zijn mijn 50 foto’s die ik in 2014 heb gemaakt en die een mooi overzicht geven van mijn jaar!

Wat een jaar!
Mijn serie foto’s geven een indruk van mijn jaar, zonder thema, gewoon een 50-tal foto’s van allerlei activiteiten. Van vakanties, veel natuur, close-ups of juist weidse plaatjes van zee of bergen. Af en toe een mens, of een dier. Van dagen met de fotoclub op pad, en tijdens workshops van Mischa. Dagen met familie, dagen met vrienden. Dagen met een gouden randje. Alledaagse dagen…3×50 heeft mij een aantal foto’s opgeleverd, die ik anders nooit gemaakt zou hebben. Doordat ik die stok achter de deur had om elke week een foto te plaatsen heb ik mezelf meer ontwikkeld in de fotografie. Natuurlijk is het niet altijd erg makkelijk geweest, maar ik heb de deadline altijd gehaald.

Ik genoot en geniet van elke seconde dat ik met mijn camera rondloop.
Wat is het een heerlijk gevoel als je de knop indrukt en weet dat dat dé foto is!
Jaren geleden verzuchtte ik weleens dat ik graag iets zou willen hebben waarin ik alles om me heen kon vergeten. Een hobby die je helpt je hoofd leeg te maken, en die je voldoening geeft, waar je blij van wordt.

Ik zoek niet meer verder, ik heb het gevonden! In de fotografie!